Vragen? TEL : 06 81946993
0 € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

section

 

ACHTERAF BETALEN

 

PRIJZEN
Altijd vaste lage prijzen

 

GRATIS VERZENDING BOVEN de € 50,00 !!!!
Ook levering op zaterdag

 

LAARZEN & SCHOENEN

Goed schoeisel is erg belangrijk in de paardensport.

Rijlaarzen zijn laarzen die speciaal worden gebruikt tijdens het paardrijden. Deze zijn meestal gemaakt van rubber of leder. De rijlaars zit nauw aangesloten, heeft een hoge schacht tot bijna aan de knie en soms ook een rits. Rijlaarzen met ritsen zijn vaak eenvoudiger aan te trekken.

Rubberen rijlaarzen zijn goedkoper dan leren rijlaarzen. Vaak worden deze gedragen door kinderen of ruiters die af en toe rijden of in manegelessen. Er zijn eenvoudige uitvoeringen uit uitsluitend rubber en duurdere soorten met een voering om de temperatuur en vochtigheid in de laars te regelen.

Naast rijlaarzen is het hebben van stalschoenen voor een ruiter ook van belang. Stalschoenen zijn handig voor alle werkzaamheden in en rond stal en sommige hebben een stalen neus voor extra veiligheid. Een paard wat op uw voeten gaat staan, zorgt in gewone schoenen al gauw voor veel ellende.

Indien u liever met een schoen rijdt zijn de jodhpurs, in combinatie met chaps, ideaal. Deze schoenen zijn geschikt om mee te rijden door de speciale vorm, hak en zool. Er zijn schoenen die zowel geschikt zijn om mee te rijden als voor het gebruik op stal.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.